02 October 2012

.Team D on Saturday.

Satu perkara yg aku x gemar..
Keje di hari weekend..
Why??
Sebab,aku rase sume keje boleh settle on weekdays..
IF tak bertangguh la kan..
Org2 yg dekat ngn saye tau..
Saye tak suke keje tangguh2 ni..grrrr..
X pasal2 kene keje kan ari cuti..
Pasrah.redho.SYMP!!
Dtg dgn muke tempe basi pagi tu..hik3.. :P

 bukti.!!
hahaa.. :D
rosak program aku ari sabtu..
baru nak agih-agihkan kasih syg dekat Mister-Mister Love..
kan da kene postpone..grrr.. :P
P.I.C grup D..
sume ahli den takde dtg..
seb bek ade yg tlg..
kalo x,meradang aku buat sorang2..wakakakaa..
btw..
thanksss la kan..
ni FIRST TIME aku kene keje hari Sabtu,
sepanjang 4 tahun lebih aku berkhidmat..
wuwuwuuuu..
(walhal org lain selalu je OT..ADE AKU KESAHHH?ini cite aku,bkn korang..ahakSs..)
byebyebye


nota hampeh :
kalo hari2 pegi keje leh pakai jeans n tshirt kn bagos..
selesa nk buat keje kan..huhuu.. :P







4 comments:

Hustler said...

Hahahaha... tahniah! tahniah!

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

hehe..aku suke ayat ko "ni citer aku, bukan korang.."haha

cendawanpink said...

mawi : sesameee.. :D hahaa..

cendawanpink said...

mamiko : ahahaa..blog aku kan,ade aku kesah?kah3.. :D
(just utk haters je..:P)