06 November 2012

.Ddeokbokki.

do u know how much i misssss u..
hot..spicy..kenyal-kenyal..
melekat-melekat..
ohhhhh..sedap betollll kt tekak aku.. :D
aigoooooo..drooling..  -___-"


oittt uolss out there..
plissss sedekah ini kat aku..
sedekah semangkok pon cukup laa..
kalo nk bagi 3 ke 4 mangkok..aku terima je.. :P
ibu-ibu pregnant macam aku tgh kecur ni..
almaklom laa..
pregnant 30 bulan tak jugak2 bersalin lagi ni..
tu pasal dok ngidam manjang..
hik3.. :P
to : miss hosmetttt..
i want ddeokbokki..!!
belanje..!! hehee..

Dubu or Sopoong?
Ddeokbokki Dubu sedap lagi..
Kimchi sedap kt Sopoong..
Nyum3.. ;)







9 comments:

Syiera Bucuk said...

haiii...jom join contest n lihat bpe ramai yg suka bergmbar dgn parents mereka....sayangilah ibu bapa kita & jom abadikan kenangan bersama mereka melalui hadiah menarik:)

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

sedapnye...dpt semangkuk, bg aku rase ckit ea..hehe

Elsie coolzzzz said...

adehhh gamba mane ko curi ni????? nyamai mai im droooooliiiiinnngggggggg akaiiiiiiiiii pedis mai!!

cendawanpink said...

mamiko : ade baby dlm perot xleh mkn pedas2 sgt..nanti baby ko panas dlm perot..hahaa.. :D

cendawanpink said...

lc : ahahaa..nyamai kan??!!
aku rase aku da ngandong laa..
asyik ngidam je ni..kah3.. :D

Elsie coolzzzz said...

la ko nape ko gandong adissss???? aku dah gune safety dah ari tu!!!! hahahahahaha

cendawanpink said...

lc : kah3..cinabengg..!!
si adura pon kecur nengok ddeokbokki ni..ahahaa..

Elsie coolzzzz said...

hahaha dura ni antoo ke??? tak comment pun~~"DUREEEE DUREEEE where r u????? jadilah manusia canggih sikit dureeeeeee!!!"

cendawanpink said...

lc : Dura ni antu senyap2 je..hahaa.. :D
FB pon da ilang..