11 December 2012

.Nur Aina Nasuha.

Congratsssss kak nanie n suami..!!
Da dapat baby da kan..
Macam kejap je mase berlalu..
Huhuu..
Ade ingat entry kak nanie a.k.a kak odah kawen?
Cer kelik LINK NIE..
Now dah jadi Ibu Nanie..hik3..
Aku jugak masih cengini ye dok? :P

 Bayi baru lahir yang baunya harum dan suci itu digambarkan sebagai bau syurga.
Sebagaimana yang telah dikatakan oleh Rasulullah SAW dalam sabdanya : 
“Bau bayi itu (berasal) dari bau syurga”. 
(Al- Jami’u Ash-Shagril. Hal : 164)


Yahooo!! Aku da cium bau syurga.. :)

yes i know..
i look too 'canggung' dukung baby..
huhuu..
at least baby tak terbang ke lantai..
kire orait ye tak?ahahaa.. :D

nak ade anak sendiri,takde laki pulak..
nak pegi tabung uji negara..
takot kang kene marah ngn fmly..muahahahaa.. *gilo pnye statement
okeh,tak perlu nk serious sgt ngn statement gilo aku ni.. :)


nota baby : 
sampai hati Nur Aina Nasuha ngn ibu nye da balek Pahang..
AKAK Cendawanpink baru nk dtg weekend ni nengok die..
aritu sempat tgk kejap je..
mak guard dah halau akak kuar spital..
hukhukhuk.. :P
selamat berpantang Ibu Odah..!! ^___^







No comments: