07 February 2013

.Ho Chi Minh City - Episode 4.

Ini episode penamat..
Sila tengok episode lain kalo nk paham cerita.. :D
EPISODE 1
EPISODE 2
EPISODE 3

Hehee..
Takde nak cite ape pon kat sini..
Sebab balik pagi..
Cuma tersangat laa risau nye dari malam..
Takot beg aku terlebeh berat..
Dan jugak takut kena cukai macam pegi Bandung aritu..
Huhuu..

 Siap pinjam penimbang dekat hotel lagi tu..
Takot terlebih berat kat kaunter AA pon iye..
Takot kena cukai kt Msia pon iye jugak.. :P

Eh,aku dah rasmi kan beg galas pink tu..
Wahahahaa..
Jambu seyyyy.. :D 


Kalau kite jenjalan kt negara org ni..
Komfem laa jumpe dgn rakyat negara sendiri yg tah pape..
Ade yg jumpe peramah,baik..
Macam ade family ni..
Suami,isteri & anak..
Sehari suntuk dari pagi sampai ke malam ktorang jumpe die je..
Hahaa..
Kalo xsilap,masa hari kedua tu rasanye.. :P
 
Tapi,kalo yg jumpe kerek nk mampos tu..
Haishhh..
Memang laa kan..
Komfem ayat yg sama akan aku ckp..
"First time laa tu naik kapal terbang..tu pasal berlagak gile.."
Ahahaa..
So,jgn laa berlagak naa ye kalo jumpe rakyat negara sendiri kt negara orang..
I dont like..huhuu..

Yeayy..sampai sudah kt Malaysia tercinta..
^___^
Beg diasing-asingkan dalam banyak troli..
Tak kene check pon dgn kastam Msia..
Sebab takde org pon masa aku lalu kat tempat tu..
Maybe lunch hour,diorang lunch kot..
Entah laa..
Janji barang aku x kene cukai..wakakakaa..

Sekian sahaja cite saya kat Ho Chi Minh City..
Bukan niat nak berlagak..
Tak berlagak pon..
Hanya utk kisah aku & tatapan keturunan aku je.. :P
Bukan aku pegi negara ada salji..
Kalo aku pegi Swiss ke,Korea ke,Jepon ke..
Tu aku boleh kerek sikit..hahaa..



Nota HCM :
psstt..hasil tangkapan saya di sana begitu memuaskan hati laa jugak..ahahaa.. :D
balek raya cina ni,sume anto kat tailor..
boss aku terus pakai baju kurung yg aku bagi keesokan hari nye..ngee.. ^___^






4 comments:

tat!n said...

beg pink mencuri hatiku. ahahaha.
tak kene tax pn kan..selamatt..hihi

cendawanpink said...

tatin : phewww,selamat..!!
be4 ni dok bace belog org..
kemain menakutkan je..
siap kata diorang bukak beg sorang2 laa..ape laa kan..
so far aku ok je..hik3..

tat!n said...

tulaa..brg aku pn byk mse tu, nsb x kene selongkat. kalau x mau hangin den. hahaha

cendawanpink said...

tatin : ahahaa..tp ko kt MAS kan..diorang x check sgt kot kalo kt klia..AA yg pnh aku tgk dpn mata.. :P