04 February 2013

.Running Man Datang Malaysia.


Bile bile bile??
Ahahaa.. :D
Aku propa sahaja..

Since dapat tau Runningman buat Asia Tour..
Menggelitik aku dowhh..
Now dah comfirm diorang buat dekat Macau & Vietnam..
Why Vietnam?????!!!
Kenape tidak diorang recording time aku pegi Vietnam hari tu??Kenapaaaaa??!!
TT____TT
Frustttt giloooo..
Frust putus cinta pon x gini rasenye..hahaa.. :D

Kalo diorang singgah Singapore..
Rasa nye aku akan turun gak kot..
Da dekat ngn kampong..
Tu pon kalo kazen aku pon nk join..
Almaklum laa..
Aku xtau selok belok sane.. :P
Kalo takat selok belok putrajaya,buleh laa kelentong lagik..hik3..

Kalo kompem die dtg Msia..
Aku jamin,mesti muke aku ni ade dekat KLIA nun sane..wakakakaa..
Siap dgn sepanduk mungkin.. :D
Byk dengar khabar angin ni..
Puhhh..
Sume mcm di angin lalu je..ahahaa..
So,kene pegi korea laa ni ekk?
Duduk kt bangunan SBS kah?hik3.. 
Sudah laa berharap ye dokkk? :P
K,adiossss..









5 comments:

Hustler said...

Hahahaha... aku suka jong kook ngan gary punyer maskot!!! wahahahahaha

cendawanpink said...

mawi : ahahaa..sume comel2..maskot aku gambo cendawan saje.. :D

kalo RM betol2 dtg..ko g x?nk tumpang..kah3..bwk B6 skali..
buat sepanduk cantek2.. :P

Hustler said...

Hahahahaha... lau RM dtg, ko kena roger aku, wakakaka.... opkos kiter akan bawak sepanduk yang terpaling santek sekali. (jumpe cikgu BM aku nih, marah dia jumpe struktur ayat macam nih)

cendawanpink said...

mawi : kah3..cikgu bm pon tulis pendek2 kt pesbuk.. :D

dengo kata,diorang dtg penang..entah laa..aku pon xtau..hope dkt putra je sudehh..cun ape putra..sng aku kejor dorang naik nadi putra je.. :P

Hustler said...

Hahahahaha.... Lau putra lagik senang, nek tenggiling aku jek reramaio.... meriah cikit... ngeh ngeh ngeh.... aku pon teringin gak nak mengenali anggota2 Rm nih, hikgikgikgik