25 February 2013

.Steamboat Karaoke.

Weekend penuh dgn aktiviti makan..
Ahahaa..
Salah satu nye..
Makan steamboat..
Meneman ita yg ngidam..hahahaaa.. :D

 Kedai ni kat area Dengkil sana..
Dekat je ngn putra..
Huhuu..
Plan asal nk ke Kolumpo..
Namun,kewangan di hujung bulan membataskan pergerakan..
Wakakakaa.. :D

 Pilih & start masakkkk..!! ^___^


Makan..!! :)
Makan sepuas-puassss nye..
Huhuu..
Konon jelaa kan ktorang amek set yg makan 45min je..
Tapi,dekat 2 jam jugak terbongkang kat situ..
So,otometik jadik ikot set unlimited pnye makan..
Cer klik gambo 1st skali atas tu utk pakej nye ekk.. :)

Dessert kat situ ade aiskrim,buah & jeruk..
Sedap3.. :D

Grill jgn tak grill..
^___^

Before & After..
Jgn membazir katanye..
Kalo membazir,kena caj RM20 utk 100g..
Gitewww..
Tu pasal licin kemain kannn..
Ahahaa..
Tomyam nye sedap,sbb pedass..
Slurppppp.. :P

Gendang gendut tali kecapi,
Kenyang perut senang hati..
:D
Lepas puas makan..
Kite mengkarok pulak..
hahahaaa.. :D
Then,ayuh kita pulang..!!
Anak dara tak elok berembun katanye..
Ahahaa.. :D
100% komfem anak dara..hik3..
Sume tak kawen & menikah lagi..
:P
Wehuuuuu..!! Ayuh pulanggg..!!

nota steamboat :
aku mmg gile-gile..
kawan aku mmg gile-gile..
sape berada disisiku je tau gile-gile aku..
cuma yg bertuah je tau manja aku..
readyyyy??
buwekkkkkkk..sila muntah ijo!! hahaa.. :D








24 comments:

LiaNa YuSoF said...

karaoke kat mana tu?

cendawanpink said...

liana : kt giant equine je..dekat2 sini..huhuu.. :P

Sumayyah Nadhirah said...

hahhaha sengal!

cendawanpink said...

maya : ahahaa..ape yg sengal? :D

aBoi said...

sape la yang duk kat dalam troli tu...hahaha

cendawanpink said...

aboi : hahahaa..ingtkn nk msuk tmpat budak slalu duduk,tp memasing sume size gajah.. :D

Anonymous said...

kat mn kedai tue wei, lg murah dr seoul garden..teringin gak, hu3..

eima_irmanina

cendawanpink said...

kak imah : kat dengkil laa..hahaa..xbace kt atas tu laa kan.. :D

Hustler said...

Ada kat Giant, Karok tak ajak aku!!

cendawanpink said...

mawi : hahaa..anak2 dara je ni..
kalo ko dara lagi,boleh laa join..hik3.. :D

Hustler said...

pergh! Pergh! Pergh!!! @ minit jek dari umah aku giant tuh, Dara tak dara, karok aku nak jugak. wahahaha

cendawanpink said...

mawi : laa yeke..mne aku tau ko tinggal situ..hahaa.. :D
aku ingat ko dok P15 ke kan..kih3..

Hustler said...

Hahahahaha... tak sudah2 P15 nyer tuh, wahahahaha..... Aku dok puchong kot.

cendawanpink said...

mawi : hahaa..yeke.. :D
ni x plan pegi,just nk p makan je..
then mlm masih muda lg..g sumbang kn sore lak.. :P

Hustler said...

Hahahahaha... yolah tuh nad, ko mmg sombong lau bab beraktiviti nak ajak2 aku nih. hoyoyoyo....

tang makan stimbot tuh, aku macam dah teruja plak tgk gambo nih tibe2... arituh aku tgk cam tade pasaan.

cendawanpink said...

mawi : bkn sombong,takot ade yg marah.kang xpsl2 aku di cop perampas..ckup laa dlu pnh di kata gitu..hahaa.. :D

steamboat tu kt dengkil,kalo carik kt giant..smpai bile pon xjmpe wehh..ahahaa..

Hustler said...

Hoyoyo.... Ko jgn takot... mak aku tak penah panggil sape3 perampas... agaknyer mak aku pon dah tak larat dah nak jaga aku, wakakaka....

Hahahaha.. dengkil area mana?? ngee... macam menarik weh, tapi tak mungkin la aku amik 45 minit tuh, hopkos aku amik 2-3 jam, hahahaha

cendawanpink said...

mawi : kannn..lagi2 laa sambil2 nengok bola..mmg lame laa jwb nye..hahaa.. :D

kt area blakang kfc..
cari jelaa kt blakang2 tu..
awat?nk blnje ke?kah3..

Hustler said...

Hahahahaha... mmg leka la makan gamaknyer lau macam tuh, hikhikhik...

nak belanje?? dubu2 pon aku belum dapat merasa, cane nyer nak belanje yang tang nih, wahahahaha

cendawanpink said...

mawi : aku pilih dubu dubu,sebab mahal lagik..!! ahahahaa..aku pokai duit utk makan je wehh..kah3.. :D

Hustler said...

Hahahahaha.... amcam tuh pulak gayaner yerk?? pokai sebab makan tape, ada hasil lagik, tapi ko sebab makan pon ko pokai, nampak cam tade hasil jek.... segitu jek besonyer, wakakakaka

cendawanpink said...

mawi : org lain abes ratus2 nampak gak kete,aku abes sume masok perot..huhuu..pilu je kan xde harta.. :D

Hustler said...

Hahahaha.... ko tayah nak poyo sgt boleh??? abis ratus2 jek yang ada harta, tapi macam ko, abis ratus2, masuk perut, kutip pengalaman kat negara org.. ngee... syok jugak tuh... manusia kan berbeza2... harta ko tayah kumpom dulu tape, bakal laki nanti byk buleh bagi kat ko, ngeeeee

cendawanpink said...

mawi : ahahahaa..yela,im waiting for laki-to-be aku ekk..mane tah beliao merayau,xnmpk byg2 pon..hik3.. :D