22 February 2013

.Wedding Ida & Suami.

Sabtu,16.02.2013..
Gi kenduri kawen ida kawan DSK kt Banting..
Siyess aku x leh nk imagine Banting katne..
Aku cuma leh imagine,Banting ni tempat Anak-Anak Sidek..
Sebab dulu aku tgk katun n komik nye..
Hahaa..
Rupe nye..area sebelah Sepang je ekk..
Sepang pon aku cume boleh pikir sampai KLIA & LCCT aje..
Sian..org takde roda empat..
Ahahaa..

Pape pon,kami sampai tanpa sesat..
Sume sbb GPS ita..ki3.. :P


Sampai je kenduri..
Teros ngappp..
Tak tunggu engko..
Da tiba lunch time katanye..
Ahahaa.. :D
Cuaca pon hot-hot gitu..
Sambal belacan die..
Phewww,mmg kaw-kaw..
Sedap + pedas..
Huhuu..






















Siap je makan..
Baru cari pengantin..
Ambik keberkatan dari pengantin katanye..
(kalau diikutkan,da bape ramai keberkatan aku amek..tak berkat2 pon..wakakakaa..#pengsan..)

Pengantin berarak masuk dewan..

Congrats Ieda & Suami..
Semoga berkekalan hingga ke syurga..
^___^


Berkenan pulak dgn teddy bear dekat hantaran si ieda ni..
Nasib aku x petik je bebear ni..
Ahahaa.. :D


Elsie & Ita..
Ni dah ready nk balek dah..
Pengantin naik pelamin,amek gambo sikit..
Dan berdesupppp pulang..
Huhuu..
Tengkiu ita,tumpangkan ktorang..
Almaklom laa..
Kete kami masok bengkel lama sgt..
Susah nk keluar bengkel katanye..
Wakakakaa.. :D
 Otw balek tu,singgah kat kedai2 buah tepi jalan..
Meriah buah-buah nye..
Terus singgah..
Siap beli jagung..
Konon nk rebus,tp smpai skg x rebus-rebus lagi..
Ahahaa.. :D

 Aku jumpe buah yg rare..
Rare sbb aku xpenah makan..
Hik3..
Jumpe next entry pasal buah ni..
Adiosss,amigosss.. :)

















2 comments:

Miss Tasantek said...

siot ah. aku ingat kau terus apdet pasal buah tu. cepat lah aku nak tau buah itu fungsinya apa..

cendawanpink said...

tasa : huhuu..fungsi buah tu utk mkn laa..hahaa..xtau pe khasiat nye,tp sume buah bkhasiat kan.. :D