23 March 2013

.Terima Kasih IBU & AYAH.

Its the day!!
Aku dah cecah usia Jubli Perak ni..
Huhuu..
Alhamdulillah..
Masih diberi peluang bernafas kt muka bumi yg sgt indah ni..
Dgn makhluk-makhluk yg sgt indah jugak..

Insan berdua ni laa yg bertanggungjawab atas kelahiran aku..
Takde diorang..
Aku pon xwujud..
Apetah lagi nk taip kt belog ni kann.. :)


InsyaAllah..
On my usia Jubli Perak ni kan..
Aku nak pegi kat tempat-tempat terakhir kami bersama..
(Yg aku ingat laa..yg xingat,xde laa.huhuu..)
Before kekasih hati sy tinggalkan sy..
Hitung punye hitung..
Almost 17 years laa jugak..
And 17 years jugak laa lubuk hati aku pendam rindu kt kekasih aku ni..
Kadang x tau..
Bile umur da cecah jubli perak ni..
Selama 17 tahun,sampai ke doa aku?
Dengar ke kekasih aku ni ape aku selalu ngadu kt dia?
Takkan laa dengar je..
Xnak ke sesekali jenguk aku..
Huhuu..
Aku kan cinta hati dia..
Mesti kekasih aku tgk aku da beso skg ni kan..
Da montel semontel-montel nye..
Dari keding,da berlapis-lapis.. :P

Konon-konon laa kan..
Konon je..
Kalo kekasih aku ade lg..
Mesti aku dpt cake cekolat dri kekasih aku..
Pastu tiup lilin same-same..
Pastu kekasih aku suap cake..
Kiss pipi..kiss dahi..
Alahaiiiii..
'Kalau' jelaa nmpk gayanye..huhuu..
Aku rasa aku skg da tinggi bahu kekasih aku laa..
Ke,aku rendah sikit?
:)

Really love u my kekasih..
Really love u my ibu,isteri kekasih saye..
Terima kasih sgt2 lahirkan saye kt dunia ni..
^____^


Aku laa ni..!!
^____^
Already usia Jubli Perak..
Alhamdulillah..
Panjang umur,jumpe kite kan entry tahun depan ye..
Hehee..



nota jubli perak a.k.a 25 tahun : 
wow!!
aku di usia seorang wanita.. ^___^
bukan remaja lagi ke?kih3..





10 comments:

Hustler said...

Selamat Hari lahir Nad. Muke mak ang dalam tuh, sebijik muke ang. Hahahaha.

cendawanpink said...

mawi : hehee..mekasehhhh..!! ^___^

kann same kann..cume aku bambam dri ibu aku..ahahaa.. :D

Hustler said...

Hahahaha... bambam kah??? tade la, macam serupe jek...

cendawanpink said...

mawi : hahaa..betol weh..ibu aku time mude-mudi baya kite..
jeans size 26..aku??
haishhh..segan pilu nk gtau..kah3.. :D

Hustler said...

Yeke wehhh??? amcam tak sampai jek ko, bukan 24, 23 ke???

cendawanpink said...

mawi : 23 24 tu size B6..aku takde nye laa..wakakakakaa..
aku tgk gmbo ibu aku dlu mmg kerempeng..kih3.. :D

Hustler said...

Hahahaha.... dia pon aku tak tawu berapa weh, ko plak yang tawu... (Ape masuk topik b6 nih?)

Yeke?? Hahaha.. aku rasa skang mmg org beso2 la weh... dulu2 lau banding time saloma, mau 15 henci jek kot?? wakakaka....

fiqkbe said...

hepi belated bday cik cendawanpink ;) semoga pjg umur & murah rezeki ;D

cendawanpink said...

fiqkbe : thanksss fiq.. ^___^
aminnn..

Miss Tasantek said...

hari ni nad.. 4.4.2013
hari ni aku dah baca 2 cerita tentang bapa..
aku sedih. dan untuk kesekian kalinya aku rasa sebak baca entry kau tentang ayah kau.
arwah ayah kau.

selamat hari lahir nad.