30 July 2013

.Wechat Param! T___T .


Sementelaah dunia canggih skg ni..
Dgn byk rangkaian sosial..
Aku ade cite sengal sikit..bahahaa.. :D
Cenggini cite nye..

Skg ni kan org main wechat..
Aku pon create laa acc gak..
Walaupun x active sgt pon..sobsss.. :P
Then look around..
Biase org dok tegur2..
Sekali ade sorg mamat ni tegur..
Tnye punye tnye die ckp die keje area B5..
Aku pon ooo yeke kan aje laa..
Aku ckp aku keje tmpat lain..
Yg chat tu pon sengal..
Cakap die cleaner kt b5..
Dah sah2 aku kenal sume makhluk kt b5 n b6 kot..hahahaa..
Jgn menipu dgn penipu ye..
Even cleaner ke,tukang kebon ke..
Even aku xtau name..
Sekurang2nye aku tau RUPA laa..

So,kesimpulan yg dpt sy simpulkan..
Profile pic wechat nye kemain hemsem..
Tapi rupe sebenar..ermmmm.. (malas gua nk kutuk di bulan ni..hahaa..)
Nak menipu beragak-agak laa kot..
Bln pose gini pulak tu.. :P
Meh aku attach kan gambo..ahakSs..
Walaupun takde komfiden dgn wajah sebenar..
Letak laa gambo katun ke,kuceng ke,kambing ke..
Lg better dari letak gambo cilok org lain kannnn..
Sadisss golongan manusie mcm ni..

L : gambo profile wechat
R : realiti sebenar            


Aku bukan nk mengutuk ke hape ekk..
Tapi,takyah laa nk letak muke org lain..
Bak kata kak senduk,kalo wajah param..param jelaa..
Bahahaa.. :D
Kot2 laa ko chat dgn awek/bini si empunya gambo ko cilok tu cemane?
Nahhhh..
Tak pasal2 awek/bini org tu ajak jumpe..
Bawak sekali empunya badan yg gambo ko cilok..amacam??

Thats why aku xsuke sgt dgn benda2 aplikasi dunia moden ni..
Ade baik n ade buruk nye..
Tp byk yg buruk kot..hahaa.. :D
Dan aku mudah rse annoying dgn keliling aku..kah3..
Bio laa aku ni mcm ketinggalan zaman..
Aku ade reason sendiri sbb ape aku kdg2 menyepi dlm dunia seni..eh!! dunia teknologi.. :P
Sekian..
Wassalam..







6 comments:

Elsie coolzzzz said...

hahahaha tu muka artist tangalog tuuuu~~maafkan dia nad~~dia sunyi nak cari kawan~~kebtulan ko paling cun kat look around~hahaha

cendawanpink said...

lc : ahahahaa.. :D
kannnn..kesian dgn makhluk2 yg forever alone ni..kah3..

Elsie coolzzzz said...

siaaan dia nad~~ko sponserla plastic surgery~

cendawanpink said...

lc : kah3..yg aku xtahan tu..menipu letak gambo hemsem..ahahaa..
kalo kt tempat lain xpe laa,ni kt area sini je..alahai..kesian kot.. :P

Hustler said...

Fuhhhh... otai b5 bersuara... hikhikhik... ayokk... abes la 'cleaner' tuh... hikhikhik

cendawanpink said...

mawi : ahahahaa..sadisss.. :D