03 December 2013

.Purplelicious Chocolate.

Ollaa.. :)
Lame x cite pasal coklat..
Ini kali cite coklat pulak..
Hehee.. :D

Last post pasal coklat taun lepas..
Taun ni baru buat balik coklat..hihii..
Sebab akak opis aku tempah utk anak die kawen..
Nasib baik x banyak sgt order..
Kalau banyak,aku x sanggup gak..
Maklum laa..buat ni leceh sikit..huhuu..
Perlukan kesabaran & ketekunan yg jitu..ahh gitewww katanye..hak3.. :D



Satu bekas, 2 bijik cekolat..
Akak tu mintak cenggini.. ;)

Tema kawen anak die adelah Ungu..
So,cekolat pon ungu jugak..

Baaaanyakkkk..hik3.. :D
Sumpah nak tanggal tulang belakang aku buat banyak-banyak gini..
Lain kali angkut dapur duduk depan tv mungkin ok kot..
Xde laa dok berdiri kt dapur..
Maklum laa,makin tua ni..
Cepat benar tulang temulang longgar..hehee..

Taraaaa..!!
Siap masuk kotak utk di ambik oleh akak opis..
Takde delivery..
Sebab xde kete..kah3.. :D

And aku bagi 1 telap lagi coklat as saguhati gitewww..
Hehee..
Macam telap gambo bawah ni laa.. :)

Yang dalam telap (bekas) atas ni pulak..
Akak opis kite order..
Sebab aritu ade bawak lebih coklat utk kasi org opis rasa..
So,die pon order..
Buat makan-makan katanye.. :)

Alhamdulillah..
Rejeki aku katanye..
Sudahnye ade yg suggest suh amek order utk raye nanti..
Aku xberani ahh..
Bukan ape,tiap kali pose kan kite menahan nafsu..
Termasuk laa nafsu makan..
Aku lak jenis buat coklat..
Setiap tray yg aku buat,komfem sebijik coklat aku ngap..hahaa.. :D
Takot terlupe sokmo je kalo buat time bln pose nnti..

Ko tau..
Bile kite buat keje atas 100% usaha kite..
Bertungkus lumus banting tulang kt dapur..
Duit yg kite dpt walaupun x same byk mcm gaji kite..
Rasa sayaaaannggg sgt tau dgn duit tu..
Hehee.. :D
Cemane mau gambar kan ekk..
Cenggitu laa..hohoo..
Susah mau explain gune keyboard.. :P

Hehee..
Panjang pulak kite bebel dlm entry ni.. :)
Byebye..
Jumpe lagi next entry..








No comments: