12 November 2014

.Cerita 2014 Aku.

Salam.
Ouh haiii uolss..
Hehee.. :D
Ape cer lama x update belog aku ni?
Malas noksss..
Asyik draft manjang je.. :P
So,jom tgk ape terjadik kat aku sepanjang tahun ni sampai bulan satu hingga sebelas..
Kih3.. ^__^

SATU
Happy New Year 2014
-Bukit Broga



DUA
Besday adik aku @ Melaka Waterworld

TIGA
March & My Besday..!! ^__^

Trip Jemah ke USS Singapore

EMPAT
Besday LC
Atuk menemui Pencipta-Nya.
Al-Fatihah. :'(

Kucing yg atuk aku pegang tu pon hilang masa hantar ke klinik.
Klini cuai.geram sangat aku..
Apelah bertimpa-timpa musibah.sobsss..

LIMA
Our 1st trip via KLIA2 to Phuket

Cantik sangat kat pantai & pulau area Phuket ni.
Huhuu.. :)

Selfie with ikan-ikan dalam air. :P

Goodbye LC
Balik posting Sarawak.
T__T
Thanks jadi kawan aku selama kat sini.

ENAM
Lawatan ofis tengok panda.
FOC. :P
Comelllll ya amat si panda ni..
Korg panda mampu duduk dlm aircond.aku pon xmampu.hak3.. :D

Si Panda Betina

Si Panda Jantan


TUJUH
Our Hari Raya.
Without ayah,abah,atuk,nenek.
Seriously sadis kot raya kali ni.
Xde hala tuju,xtau nak buat ape.
End up lepas smyg raya,gi ziarah kubur & selfie depan umah.
Tuko baju nengok tv je sambil makan.
Sadissss je.
Dah beberapa hari baru ade pakcik makcik belah arwah ayah dtg beraye.hahaa.
sanak saudara sedara mara jiran tetangga


LAPAN
my mom's wedding.
huhuu.. :P


SEMBILAN
Pengembaraan Bermula..!!
KL-Penang-Langkawi
Kabus tebal kat atas cable car tu. :P

Ziarah Wani & family kat umah dia.
Last jumpa time dia kawen.hahaa.. :D
Skg anak dah dua..
Hehee..

Dayang Bunting Marble

Penang 2nd Bridge
Nasi Kandar tidak dilupa. :D

SEPULUH & SEBELAS

Sebab tak mampu beli tiket Running Man Race Start Malaysia 2014
maka nya bertemu kita beramai-ramai kat KLIA je.
hahaa.. :D
pegi balik aku ade nokss..
sukeeee katanye kan..kih3.. :P
cekedaottt video dorang dekat link bawah ni :

>> Running Man KLIA  <<





















2 comments:

Elsie coolzzzz said...

kesimpulannya~ cendawanpink sentiasa busy dgn aktivitinya~ END~

cendawanpink said...

elsie : ahahaa.. :D
idop lagi blog aku rupenye..kah3..
well..iols kan naik pangkat..
jadik jusakkkk..hehee..tu bizi manjang..